Corporate Recruiter

NL Utrecht

Bij The Orange Force zoeken we een Corporate Recruiter die de beste talenten uit de markt vindt en die ons wereldwijde team van experts in cutting-edge technologieën zoals Mendix, Artificial Intelligence, Big Data, IoT en RFID helpt te groeien!

Jij weet als geen ander hoe je talent vindt! Als een echte netwerker ben je de verbindende factor tussen ons jonge, snel groeiende bedrijf en de talenten in de markt, zowel afstudeerders die als trainees bij ons aan de gang gaan, tot de technische experts die onze klanten over heel de wereld helpen hun doelen te bereiken.

Je zet je eigen creativiteit en input in om kandidaten te vinden, te spreken en te zien of er een match is met de door ons gevraagde profielen en onze organisatiecultuur.

Herken jij je hierin? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Lees gauw verder!

Wie zijn wij?

Ons verhaal in een notendop

The Orange Force is een IT Consultancybedrijf met vestigingen in Nederland (Utrecht) en de VS (Denver). Wij ontwikkelen applicaties voor klanten in allerlei sectoren, zoals de maakindustrie, financial services, de energie- en utiliteitsbranche, retail en life sciences.

Welk digitale vraagstuk een klant ook heeft, ons team van ervaren experts creëert de beste, meest innovatieve oplossingen in de vorm van apps op desktop, tablet en mobile devices. Een lerend platform dat optimaal advies geeft op basis van data, een app die met een selfie je geslacht en leeftijd helpt vaststellen, een applicatie die sensoren uitleest en daardoor kan voorspellen wanneer een apparaat onderhoud nodig heeft? You name it, we make it!

Ons team werkt vol passie en enthousiasme aan de applicaties voor onze klanten, maar houdt er ook van om een feestje te bouwen! Teamuitjes, social events, (vrijdagmiddag)borrels, skiën, we work hard and play hard! (Alles vrijblijvend natuurlijk, kom als je wilt). Kijk bij About Us om meer te weten te komen over ons team.

Jouw rol als Corporate Recruiter

The Orange Force groeit in een hoog, maar sustainable tempo door. Daarom zoeken wij een Corporate Recruiter die ons bedrijf helpt naar een hoger plan te tillen!
Van gastcolleges in het HBO/WO onderwijs in Nederland tot social media als LinkedIn tot grote internationale tech en IT events in NL/VS/DE, overal komen we talenten tegen die een aanwinst voor ons bedrijf kunnen zijn. Daar kom jij in the picture!

  • Samen met onze Chief People Officer (die ook de rol van Chief Bar Officer vervult, maar daarover later meer) stel je de recruitmentstrategie vast, de aanpak en de doelen die we met ons bedrijf willen bereiken. We bespreken de voortgang op reguliere basis met ons management team binnen een platte organisatie waarin de lijntjes heel kort zijn en veel (zo niet alles) mogelijk is!
  • Je stelt talent pools samen, benadert kandidaten voor ons sterk groeiende team en bent het visitekaartje voor ons bedrijf richting de markt!
  • Je beoordeelt kandidaten, voert sollicitatie- en intakeprocessen en begeleidt hen door het gehele proces tot en met hun onboarding binnen het bedrijf.
    Hierbij krijg je veel vrijheid om het proces in te richten zoals jij denkt dat we het meest effectief zullen zijn.
  • Daarnaast organiseren we samen recruitment events, plaatsen we uitingen rondom arbeidsmarktcommunicatie en vacatures op social media zoals LinkedIn, Instagram, etc. om de beste talenten in de markt te vinden.
  • Ondersteuning nodig op de technische inhoud, sales, marketing, communicatie of andere vlakken? Geen nood, onze inhoudelijke experts en ervaren collega’s geven je de input en begeleiding die je hierbij nodig hebt, zodat je vacatures kunt opstellen en gesprekken kunt voeren op niveau.

Wat er daarna verder komt? The sky is the limit. Ons vorige bedrijf groeide internationaal door naar 140 FTE met meerdere kantoren in NL/VS/DE.
Heb je goede ideeën? We staan er geheel voor open!

Wat zoeken wij?

Wat bieden wij je?

Lijkt het je leuk om bij The Orange Force te werken?
Solliciteer nu!

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met je op.


Our customers say…

Trusted by

Scroll to Top