Join our team

Corporate Recruiter
NL

Bij The Orange Force zoeken we een Corporate Recruiter die de beste talenten uit de markt vindt. Als een echte netwerker ben jij de verbindende factor tussen ons jonge, snel groeiende bedrijf en de talenten in de markt, zowel afstudeerders die als trainees bij ons aan de gang gaan, tot de technische experts die onze klanten over heel de wereld helpen hun doelen te bereiken. Je zet je eigen creativiteit en input in om kandidaten te vinden, te spreken en te zien of er een match is met de door ons gevraagde profielen en onze organisatiecultuur. Herken jij je hierin? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

(Unsolicited services or offers from recruitment agencies or intermediaries will not be responded to.)

Jouw rol als Corporate Recruiter

The Orange Force groeit in een hoog, maar sustainable tempo door. Daarom zoeken wij een Corporate Recruiter die ons bedrijf helpt naar een hoger plan te tillen! Van gastcolleges in het HBO/WO onderwijs in Nederland tot social media als LinkedIn tot grote internationale tech en IT events in NL/VS/DE, overal komen we talenten tegen die een aanwinst voor ons bedrijf kunnen zijn. Daar kom jij in the picture!

Bepaal & voer onze recruitment
strategie uit

Samen met onze Chief People Officer stel je de recruitmentstrategie vast, de aanpak en de doelen die we met ons bedrijf willen bereiken. We bespreken de voortgang op reguliere basis met ons managementteam binnen een platte organisatie waarin de lijntjes heel kort zijn en veel (zo niet alles) mogelijk is!

Beoordelen kandidaten & begeleiden onboarding

Je beoordeelt kandidaten, voert sollicitatie- en intakeprocessen en begeleidt hen door het gehele proces tot en met hun onboarding binnen het bedrijf. Hierbij krijg je veel vrijheid om het proces in te richten zoals jij denkt dat we het meest effectief zullen zijn.

Organiseren arbeidsmarkt
communicatie & events

Daarnaast organiseren we samen recruitment events, plaatsen we uitingen rondom arbeidsmarktcommunicatie en vacatures op social media zoals LinkedIn, Instagram, etc. om de beste talenten in de markt te vinden.

Schrijf de beste vacatures

Ondersteuning nodig op de technische inhoud, sales, marketing, communicatie of andere vlakken? Geen nood, onze inhoudelijke experts en ervaren collega’s geven je de input en begeleiding die je hierbij nodig hebt, zodat je vacatures kunt opstellen en gesprekken kunt voeren op niveau.

Stel talent pools samen

Je stelt talent pools samen, benadert kandidaten voor ons sterk groeiende team en bent het visitekaartje voor ons bedrijf richting de markt!

Vacancy Corporate Recruiter
Vacancy Corporate Recruiter

Wat zoeken we?

Ervaring leert dat succesvolle kandidaten vaak beschikken over een aantal belangrijke kwaliteiten. Hieronder een overzicht van wat wij zoeken in onze nieuwe Corporate Recruiter.

Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beheerst ook de Engelse taal uitstekend.
Een afgeronde Master- of Bachelorgraad bij voorkeur in de richting Human Resources of Communicatie.
Ruime ervaring in recruitment en weet hoe je talenten binnenhaalt.
Kunt zelfstandig werken en handelt proactief.
Hebt affiniteit met IT.

Wat bieden wij je?

Je bent één van de besten in de markt dus bieden wij je ook het beste. Bij ons krijg je een competitief pakket aan arbeidsvoorwaarden en aanvullende tools om je werk goed te kunnen doen.

Goede arbeids
voorwaarden

Je bent één van de beste in de markt, dus we bieden je een concurrerend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 30 vakantiedagen per jaar, een goede pensioensregeling en nog veel meer!

Work/Life Balans

Om een goede work/life balans te houden, stellen we onze mensen in staat om vanuit huis, bij een klant of vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht te werken.

Persoonlijke Ontwikkeling

Werken bij The Orange Force betekent onderdeel worden van ons all-star team waar je support kunt krijgen van de beste en meest ervaren mensen in het veld. Daarnaast krijg je een persoonlijkontwikkelingsbudget per jaar ter beschikking waarmee je bijvoorbeeld conferenties kunt bezoeken of trainingen kunt volgen.

Vacancy Corporate Recruiter

Alle tools die je maar nodig hebt

Om je werk goed te kunnen doen krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Daarnaast zorgen we dat je de software die je nodig hebt ter beschikking krijgt. Zo ben je van alle tools voorzien om je werk te kunnen doen.

Reiskosten Vergoeding

Jij bepaalt hoe je reist naar je werk! We bieden je zowel een leaseauto als een NS Business Card aan! Laat ons weten wat jouw voorkeur heeft en we regelen het voor je.

Aanvullende Voordelen

Wanneer je hard werkt, moet je ook tijd maken om te ontspannen! Daarom organiseren we met regelmaat teamuitjes waaronder onze maandelijkse uitjes en onze jaarlijkse skitrip. Je kunt ook deelnemen aan Mendix Meetups en eigen initiatieven zijn zeker welkom! Deelname is vrijwillig!

Lijkt het je leuk om bij The Orange Force te werken? Deel dan nu je sollicitatie met ons via het onderstaande contactformulier en we laten zo snel mogelijk van ons horen!


Supercharge your Digital Transformation now!

Looking for a meaningful conversation, App-in-a-Day session, or a demo?

Scroll to Top